High Impact

Online Display

  • Största Display-formaten samlade på ett ställe
  • Nå de största publicisterna i ett paket
  • Engerande format mot rätt målgrupp

Maximal uppmärksamhet

Ta din online display-annonsering till nästa nivå! Vi har satt samman en imponerande samling av de största och mest inflytelserika formaten inom online display från de ledande publicisterna. Genom att samarbeta med de mest respekterade aktörerna på marknaden kan vi erbjuda hög synlighet och engagemang för dina annonser. Vår strategi inkluderar en mix av format som garanterar att ditt budskap når rätt målgrupp på ett effektivt och slagkraftigt sätt. Upplev kraften av premiumannonsering och öka din kampanjs genomslagskraft.

Detta ingår i ditt paket

Media channel

Topscroll

Toppscroll är ett online displayformat för mobil och desktop som integreras sömlöst i webbplatsens innehåll och placeras högst upp på sidan för att vara en av de första sakerna användaren ser. Genom att bli en del av användarens naturliga läsflöde ger det optimal uppmärksamhet och ökar engagemanget. Formatet tillåter olika typer av innehåll, som video, bilder, text och animeringar, vilket gör det anpassningsbart för olika kampanjer. Toppscroll-annonser säkerställer att budskapet syns tydligt och naturligt, vilket förbättrar både trafik och konverteringar.
Media channel

Midscroll

Midscroll är ett online displayformat för mobil och desktop som integreras sömlöst i webbplatsens innehåll och placeras längre ned i läsflödet för att synas när användaren skrollar. Genom att bli en del av användarens naturliga läsflöde ger det optimal uppmärksamhet och ökar engagemanget. Formatet tillåter olika typer av innehåll, som video, bilder, text och animeringar, vilket gör det anpassningsbart för olika kampanjer. Midscroll-annonser säkerställer att budskapet syns tydligt och naturligt, vilket förbättrar både trafik och konverteringar.
Media channel

Desktop Panorama

Desktop Panorama är ett online displayformat som sträcker sig över större delen av webbsidans bredd och placeras vanligtvis högre upp på sidan för att ge en bred och imponerande visuell upplevelse. Detta format ger optimal uppmärksamhet genom sin stora storlek och iögonfallande placering. Panorama-annonser integreras naturligt i användarens läsflöde och är idealiska för att visa högkvalitativt innehåll som bilder, video och animeringar, vilket gör dem mycket anpassningsbara för olika kampanjer. Genom att använda panorama-formatet kan annonsörer säkerställa att deras budskap syns tydligt och på ett sätt som förbättrar både trafik och konverteringar, tack vare den stora visningsytan och den starka visuella påverkan.
Media channel

Mobile Fullscreen

Mobil Fullscreen är ett online displayformat som sträcker sig över större delen av webbsidan och ger en imponerande visuell upplevelse. Detta format ger optimal uppmärksamhet genom sin stora storlek och iögonfallande placering. Formatet integreras naturligt i användarens läsflöde och är idealiska för att visa högkvalitativt innehåll som bilder, video och animeringar, vilket gör dem mycket anpassningsbara för olika kampanjer. Genom att använda formatet kan annonsörer säkerställa att deras budskap syns tydligt och på ett sätt som förbättrar både trafik och konverteringar, tack vare den stora visningsytan och den starka visuella påverkan.
Media channel

No items found.
Begär offert

Heading

Citationstecken i marinblå färg med transparent bakgrund.

”Som samarbetspartner och annonsör är det väldigt tacksamt, effektivt och utvecklande att arbeta med Dwise. Med deras spetskompetens och unika erbjudande på marknaden blev de ett självklart val för oss. Vi har speciellt uppskattat deras flexibla och breda variation i paketeringen av kanalval. Sen är de också ett riktigt roligt gäng att arbeta med!"

- Emelie Sundin, Marknadsavdelningen

Live It

Citationstecken i marinblå färg med transparent bakgrund.

”Dwise har utmanat oss i vår programmatiska strategi och fått oss att testa nya ”vägar”, både genom AI och display. Dwise är alltid ute efter att ligga steget före när det gäller marknadsföring och det uppskattar jag. Ett extra plus för den alltid snabba återkopplingen vid frågor och ett tillgängligt team.”

- Maria Bergerbrant, Marketing Manager

Smile Tandvård

Citationstecken i marinblå färg med transparent bakgrund.

"Dwise har imponerat med sin förmåga att förstå våra behov och mål. Deras skräddarsydda strategier har ökat vår synlighet och nått vår målgrupp effektivt med deras djupa kunskap om programmatisk annonsering. Vad som verkligen skiljer Dwise från andra byråer är deras engagemang och tillgänglighet. De är lyhörda för feedback och anpassar strategier för att maximera resultat. Dwise har varit en ovärderlig partner inom digital marknadsföring, och jag rekommenderar dem varmt. Tack för ert fantastiska arbete, Dwise! Ser fram emot vårt fortsatta framgångsrika samarbete."

- Adam Emfeldt, Marknadschef

Torvalla Bil

Välkommen att kontakta oss!

Eller ring oss på 

+46 (0)8-760 80 00
Tack, vi kontaktar dig inom kort
Oops! Något gick fel

Se våra andra kampanjpaket nedan