Byråsamarbeten

Utöka din affär med oss på Dwise

Genom oss på Dwise får ni som byrå direkt access till allt vad den programmatiska världen har att erbjuda. Vi kallar det Programmatic Plug & Play. Med kanaler som Connected TV, DOOH, Podcast & Online Radio, In-Game och Online Display skapar vi skräddarsydda kampanjer till era kunder paketerade med den senaste tekniken. Vårt mål är att ge er möjlighet att snabbt effektivisera och utöka er befintliga kundaffär. 

Vilka typer av byråer jobbar ni med?

Det fantastiska med programmatic är dess möjligheter att anpassas efter olika byråers affär och behov. I dagsläget samarbetar vi med flera reklam-, medie-, PR- och sociala mediebyråer. Läs nedan vad Pia Bise på Opusett säger om att jobba med oss: 

"Dwise är, med sin extremt höga servicenivå och bra produkt, en perfekt partner för att skapa värde åt våra kunder. Inget är för litet, eller för stort och med stor kreativitet skapas effektiva kampanjer, även när budgeten är liten och tiden knapp - något vi verkligen uppskattar."

Hur går det till?

När ni inleder ett samarbete med oss börjar vi med att ge er en rekommendation/utbildning i hur ni så effektivt som möjligt kan applicera de programmatiska möjligheterna i er verksamhet. Efter detta ser vi över hur samarbetet ska läggas upp. Självfallet anpassar vi oss efter era behov och önskemål för att göra samarbetet så smidigt som möjligt. Detta oavsett om det innebär att vi tar hand om hela upplägget från strategi och planering till utvärdering, eller delar av processen.

Vilka mediekanaler kan ni hjälpa till med?

Vi hjälper till med samtliga mediekanaler som idag kan köpas programmatiskt, det vill säga Connected TV, DOOH, Online Radio Podcast, Online Display och In game advertising.

Varför Dwise?

Vi på Dwise jobbar gladeligen varje dag med programmatisk annonsering. Vi är specialister inom detta område och vi kommer alltid att ligga steget före. Med detta sagt kan du lita på att vi kommer att leverera hög kvalitet genom hela samarbetet.

Välkommen att kontakta oss!

Tack, vi kontaktar dig inom kort
Oops! Något gick fel

Få ut din kampanj i fler medier

Du kan dra nytta av de tekniker och möjligheter som varje mediekanal har att erbjuda genom träffsäkra kampanjlösningar. Programmatiska möjligheter är det viktigaste verktyget för att uppnå detta.