Om oss

Dwise är en ledande aktör inom programmatisk annonsering med flerårig erfarenhet av kommunikation och marknadsföring. Vårt arbete grundar sig på att kombinera förståelse för din affär med möjligheterna som finns inom programmatisk annonsering.

Med vår kompetens, specialistexpertis och starka relationer inom branschen blir vi din bästa kontakt för att maximera din medieinvestering. Vi på Dwise gör det enkelt för dig att dra nytta av alla fördelar som programmatisk handel erbjuder. Vi vet att din tid är värdefull, och det är just därför vi är här - för att spara den åt dig. Vad är då vår specialitet? Skräddarsydda kampanjer. Vi tar hänsyn till just dina behov och utnyttjar alla möjligheter inom programmatisk handel för att skapa unika kampanjer som speglar ditt varumärke och engagerar din målgrupp. Genom oss når du ut i mediekanaler såsom Connected TV, Digital Utomhusreklam, Podcast & Online Radio, In-Game Advertising och Online Display. Vi erbjuder även en kreativ avdelning för dig som önskar hjälp med produktion av annonser.

Om du vill dra nytta av alla fördelar med programmatisk handel, men inte vill hantera det själv, då är vi det perfekta alternativet. Vi erbjuder vår expertis, så att du kan njuta av fördelarna med programmatisk handel utan stress och osäkerhet.

En foto på två medarbetare hos Dwise som har en genomgång.
Välkommen att kontakta oss!
Skräddarsydd kampanjplan på 24h
20 års erfarenhet av medieplanering
Alla publicister på ett ställe
Tack, vi kontaktar dig inom kort
Oops! Något gick fel