AI-Annonsering

Låt AI identifiera din nästa kund

  • Pricksäker annonsering
  • Lägre konverteringskostnad
  • Identifierar målgrupper i realtid
En man som sitter i soffan med en surfplatta och styr roboten framför honom.
Bilden illustrerar en robothand mot en vit bakgrund.

AI - Annonsering i Online Display och Connected TV

AI-Artificiell intelligens är ett teknologiskt verktyg som växer och kan appliceras i många sammanhang.

I dagens digitala landskap erbjuder AI-annonsering ett smartare sätt att nå och engagera dina kunder. Genom att kombinera mänsklig kreativitet med avancerad maskininlärning och optimering kan vi skapa kampanjer för mediekanalerna Online Display och Connected TV som hittar rätt individ vid rätt tillfälle. AI-annonsering ger dig möjligheten att komma närmare dina kunder och erbjuda dem precis vad de letar efter genom att analysera enorma mängder data för att sedan låta AI'n optimera din kampanj mot effektivitet och relevans

Genom att kombinera marknadsföring med artificiell intelligens öppnar vi dörrarna till en värld av möjligheter. Men vad är egentligen AI-annonsering?

Kom igång med AI tillsammans med oss idag

TV4 Logo
Spotify logo
Schibsted logo
Pluto logo
Life of Svea logo
Ocean Outdoor Sverige Logo
Leeads logo
Egmont logo
Discovery+ logo
Clear Channel logo
Bonnier logo
Bauer Media Group Logo
Kontakta oss

Din nästa AI-kampanj i 4 steg

En linje med kurvor som har en transparent bakgrund för illustrationen: "Din kampanj i fyra steg" som visas på dwise.se.
1

Brief

Du beskriver vad du behöver hjälp med.

2

Kampanjplan

En skräddarsydd kampanjplan presenteras.

3

Kampanjstart

Vi optimerar dagligen din kampanj för bästa resultat.

4

Resultat

Ökad effekt av din marknadsföring genom en smidig process och färre arbetstimmar.

1

Brief

Du beskriver vad du behöver hjälp med.

2

Kampanjplan

En skräddarsydd kampanjplan presenteras.

3

Kampanjstart

Vi optimerar dagligen din kampanj för bästa resultat.

4

Resultat

Ökad effekt av din marknadsföring genom en smidig process och färre arbetstimmar.

Vad säger våra kunder om oss?

Smile Tandvård - Logotyp på en vit bakgrund.
Citationstecken i marinblå färg med transparent bakgrund.
”Dwise har utmanat oss i vår programmatiska strategi och fått oss att testa nya ”vägar”, både genom AI och display. Dwise är alltid ute efter att ligga steget före när det gäller marknadsföring och det uppskattar jag. Ett extra plus för den alltid snabba återkopplingen vid frågor och ett tillgängligt team.”
- Maria Bergerbrant, Marketing Manager
Smile Tandvård
Live It - Logotyp på en vit bakgrund.
Citationstecken i marinblå färg med transparent bakgrund.
”Som samarbetspartner och annonsör är det väldigt tacksamt, effektivt och utvecklande att arbeta med Dwise. Med deras spetskompetens och unika erbjudande på marknaden blev de ett självklart val för oss. Vi har speciellt uppskattat deras flexibla och breda variation i paketeringen av kanalval. Sen är de också ett riktigt roligt gäng att arbeta med!"
- Emelie Sundin, Marknadsavdelningen
Live It
Torvalla Bil - Logotyp på en vit bakgrund.
Citationstecken i marinblå färg med transparent bakgrund.
"Dwise har imponerat med sin förmåga att förstå våra behov och mål. Deras skräddarsydda strategier har ökat vår synlighet och nått vår målgrupp effektivt med deras djupa kunskap om programmatisk annonsering. Vad som verkligen skiljer Dwise från andra byråer är deras engagemang och tillgänglighet. De är lyhörda för feedback och anpassar strategier för att maximera resultat. Dwise har varit en ovärderlig partner inom digital marknadsföring, och jag rekommenderar dem varmt. Tack för ert fantastiska arbete, Dwise! Ser fram emot vårt fortsatta framgångsrika samarbete."
- Adam Emfeldt, Marknadschef
Torvalla Bil

Vad är AI-annonsering? 

AI inom programmatisk annonsering innebär en typ av automatisk styrning där det i grund och botten handlar det om att använda algoritmer och maskininlärning (eng. Machine learning) för att optimera när och för vem din annons syns för. Istället för att fatta beslut baserat på egna segmenteringar, magkänsla eller gissningar, låter vi tekniken analysera din egna data för att bygga en modell baserat på din målgrupp. Denna modell matchar sedan din målgrupps demografi, intressen och beteende för att sedan användas som en grund i en kampanj. Det resulterar i att AI'n visar dina annonser på ett mer relevant och effektivt sätt. 

Varför AI-annonsering?

Om du undrar varför du borde överväga att använda AI-annonsering så är svaret enkelt - effektivitet och ROI. Genom att låta algoritmerna arbeta för dig kan du maximera resultatet av dina annonser. AI-annonsering erbjuder datadriven precision och genom att analysera tidigare köp kan vi skapa kampanjer som verkligen träffar målet oavsett om det gäller exempelvis konverteringar eller trafik till din webbplats. Det AI'n primärt tittar på är en så låg CPO (Cost Per Order) som möjligt som innebär en så stor avkastning på investerad budget som möjligt. Du kommer att uppleva en markant ökning av din annonseffektivitet och se hur dina investeringar ger dig en bättre ROI.

Vanliga frågor och svar om AI-annonsering

Hur mycket kostar AI-annonsering?

Hur lång tid tar det att komma igång med AI-annonsering?

Utforska möjligheterna inför din nästa kampanj

Skräddarsydd kampanjplan på 48h
20 års erfarenhet av medieplanering
Alla publicister på ett ställe

kontakta oss

Hur vi jobbar med AI-annonsering

På Dwise är vi experter inom AI-annonsering och hjälper dig att ta din marknadsföring till nästa nivå. Vi jobbar tillsammans med dig för att skapa en strategi som passar dina behov och mål. Här är en översikt av hur vi arbetar: 

Brief

Vi börjar med att förstå din verksamhet och vad du vill uppnå med dina annonser. Genom att lära känna din målgrupp och dina unika utmaningar kan vi skapa en skräddarsydd plan för att nå dina mål. 

Kampanjplan

Baserat på din brief utformar vi en detaljerad kampanjplan. Vi identifierar vilken mediekanal som bäst lämpar sig för AI-annonsering och skapar en strategi för att nå ut till dem på rätt sätt.

Medieköp 

Med hjälp av AI och maskininlärning optimerar vi dina medieköp för att maximera exponeringen för dina annonser. Genom att analysera och anpassa kontinuerligt kan vi säkerställa att dina annonser når rätt människor vid rätt tidpunkt.

Rapportering

Vi ger dig kontinuerlig rapportering och insikter om prestanda och resultat. Genom att hålla dig uppdaterad kan vi tillsammans göra justeringar och förbättringar under pågående kampanj.

Välkommen att kontakta oss!
Skräddarsydd kampanjplan på 48h
20 års erfarenhet av medieplanering
Alla publicister på ett ställe
Tack, vi kontaktar dig inom kort
Oops! Något gick fel

Få ut din kampanj i fler medier

Du kan dra nytta av de tekniker och möjligheter som varje mediekanal har att erbjuda genom träffsäkra kampanjlösningar. Programmatiska möjligheter är det viktigaste verktyget för att uppnå detta.