AI-Annonsering

Lär känna din målgrupp bättre och få bättre resultat än någonsin med AI - annonsering i Online Display och Connected TV.

AI-Artificiell intelligens är ett teknologiskt verktyg som bara växer och kan appliceras i många sammanhang. I dagens digitala landskap erbjuder AI-annonsering ett smartare sätt att nå och engagera dina kunder. Genom att kombinera mänsklig kreativitet med avancerad maskininlärning och optimering kan vi skapa kampanjer för mediekanalerna Online Display och Connected TV som hittar rätt individ vid rätt tillfälle. AI-annonsering ger dig möjligheten att komma närmare dina kunder och erbjuda dem precis vad dem letar efter genom att analysera enorma mängder data för att sedan låta AI'n optimera din kampanj mot effektivitet och relevans. 

Genom att kombinera marknadsföring med artificiell intelligens öppnar vi dörrarna till en värld av möjligheter. Men vad är egentligen AI-annonsering?

Vad är AI-annonsering? 

AI inom programmatisk annonsering innebär en typ av automatisk styrning där det i grund och botten handlar det om att använda algoritmer och maskininlärning (eng. Machine learning) för att optimera när och för vem din annons syns för. Istället för att fatta beslut baserat på egna segmenteringar, magkänsla eller gissningar, låter vi tekniken analysera din egna data för att bygga en modell baserat på din målgrupp. Denna modell matchar sedan din målgrupps demografi, intressen och beteende för att sedan användas som en grund i en kampanj. Det resulterar i att AI'n visar dina annonser på ett mer relevant och effektivt sätt. 

Varför AI-annonsering?

Om du kanske undrar varför du borde överväga att använda AI-annonsering så är svaret enkelt - effektivitet och ROI. Genom att låta algoritmerna arbeta för dig kan du maximera resultatet av dina annonser. AI-annonsering erbjuder datadriven precision och genom att analysera tidigare köp kan vi skapa kampanjer som verkligen träffar målet oavsett om det gäller exempelvis konverteringar eller trafik till din webbplats. Det AI'n primärt tittar på är en så låg CPO (Cost Per Order) som möjligt som innebär en så stor avkastning på investerad budget som möjligt. Du kommer att uppleva en markant ökning av din annonseffektivitet och se hur dina investeringar ger dig en bättre ROI.

Hur vi jobbar med AI-annonsering

På Dwise är vi experter inom AI-annonsering och hjälper dig att ta din marknadsföring till nästa nivå. Vi jobbar tillsammans med dig för att skapa en strategi som passar dina behov och mål.
Här är en översikt av hur vi arbetar: 

Brief

Vi börjar med att förstå din verksamhet och vad du vill uppnå med dina annonser. Genom att lära känna din målgrupp och dina unika utmaningar kan vi skapa en skräddarsydd plan för att nå dina mål. 

Kampanjplan

Baserat på din brief utformar vi en detaljerad kampanjplan. Vi identifierar vilken mediekanal som bäst lämpar sig för AI-annonsering och skapar en strategi för att nå ut till dem på rätt sätt.

Medieköp 

Med hjälp av AI och maskininlärning optimerar vi dina medieköp för att maximera exponeringen för dina annonser. Genom att analysera och anpassa kontinuerligt kan vi säkerställa att dina annonser når rätt människor vid rätt tidpunkt.

Rapportering

Vi ger dig kontinuerlig rapportering och insikter om prestanda och resultat. Genom att hålla dig uppdaterad kan vi tillsammans göra justeringar och förbättringar under pågående kampanj.

Välkommen att kontakta oss!

Tack, vi kontaktar dig inom kort
Oops! Något gick fel

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar AI-annonsering?

Hur lång tid tar det att komma igång med AI-annonsering?

Få ut din kampanj i fler medier

Du kan dra nytta av de tekniker och möjligheter som varje mediekanal har att erbjuda genom träffsäkra kampanjlösningar. Programmatiska möjligheter är det viktigaste verktyget för att uppnå detta.