Utomhusreklam med mobil geofencing

DOOH & Online Display

  • Handplockade skärmar från de största publicisterna
  • Mobilreklam intill dina skärmar
  • Skapa trafik från din utomhuskampanj


Driv trafik från din utomhuskampanj

I detta paket kombinerar vi handplockade digital utomhusskyltar med mobil geofencing. Kombinationen möjliggör en hög räckvidd och precision och vi når din målgrupp via digitala skärmar samtidigt som mobilannonser riktas till personer i direkt närhet. Paketet skapar engagemang genom en sammanhängande annonsupplevelse och driver direkt trafik till önskad webbplats eller butik, Mobil geofencing fungerar som en förlängd Call to Action från din utomhuskampanj.

Detta ingår i ditt paket

Media channel

Digital utomhusreklam

Digital utomhusreklam erbjuder en effektiv och synlig plattform för att nå en bred publik i olika miljöer. Vi handplockar skärmar från de största publicisterna för att passa just din kampanj, vilket säkerställer att dina annonser visas på de mest strategiska platserna.
Media channel

Online Display - Mobile Geofencing

Mobile geofencing är en teknik som gör det möjligt att rikta mobilreklam till användare baserat på deras geografiska plats. Genom att definiera virtuella gränser (geofences) runt specifika platser, som utvalda utomhusskyltar, kan annonser levereras till mobiler i närheten. Vi samarbetar med de största publicisterna för att säkerställa att din reklam når rätt målgrupp vid rätt tidpunkt
Media channel

Media channel

Media channel

Vad kostar det att annonsera?

Vilka jobbar Dwise med för digital utomhusreklam?

Vilken budget krävs för att köra en kampanj?

Begär offert

Heading

Citationstecken i marinblå färg med transparent bakgrund.

”Som samarbetspartner och annonsör är det väldigt tacksamt, effektivt och utvecklande att arbeta med Dwise. Med deras spetskompetens och unika erbjudande på marknaden blev de ett självklart val för oss. Vi har speciellt uppskattat deras flexibla och breda variation i paketeringen av kanalval. Sen är de också ett riktigt roligt gäng att arbeta med!"

- Emelie Sundin, Marknadsavdelningen

Live It

Citationstecken i marinblå färg med transparent bakgrund.

"Dwise har imponerat med sin förmåga att förstå våra behov och mål. Deras skräddarsydda strategier har ökat vår synlighet och nått vår målgrupp effektivt med deras djupa kunskap om programmatisk annonsering. Vad som verkligen skiljer Dwise från andra byråer är deras engagemang och tillgänglighet. De är lyhörda för feedback och anpassar strategier för att maximera resultat. Dwise har varit en ovärderlig partner inom digital marknadsföring, och jag rekommenderar dem varmt. Tack för ert fantastiska arbete, Dwise! Ser fram emot vårt fortsatta framgångsrika samarbete."

- Adam Emfeldt, Marknadschef

Torvalla Bil

Citationstecken i marinblå färg med transparent bakgrund.

"Samarbetet med Dwise är fantastiskt roligt. Dwise är dels unika i sitt slag med sin specialistkompetens vad gäller programmatiska köp. Dwise har från dag ett utmanat oss med frågor, önskemål och konstruktiva förslag som har drivit oss till att utveckla och förbättra både teknisk set-up, affärsmässiga rutiner och produktpaketering."

- Anders Persson,

Ocean Outdoor

Välkommen att kontakta oss!

Eller ring oss på 

+46 (0)8-760 80 00
Tack, vi kontaktar dig inom kort
Oops! Något gick fel

Se våra andra kampanjpaket nedan