Gym-Entusiaster

DOOH & Online Display

  • Direkt synlighet i gymmiljö
  • Nå din målgrupp när dom tränar
  • Stora rörliga format

Nå din målgrupp i rätt miljö och kontext

Vårt exklusiva annonspaket är perfekt för dig som vill nå träningsentusiaster och gymbesökare. Paketet inkluderar digitala skärmar både utanför och inne i gymanläggningar samt online displayannonsering på populära träningssajter. Med denna strategi maximerar du din synlighet och når din målgrupp precis där de tränar och inspireras. Kombinationen av digitala skärmar i gym och annonser på träningssajter ger en unik möjlighet att träffa din målgrupp i både rätt miljö och rätt kontext. Ta chansen att stärka ditt varumärke och engagera aktiva konsumenter när de är som mest mottagliga för ditt budskap.

Detta ingår i ditt paket

Media channel

Digitala skärmar inne på gym

Våra exklusiva skärmar inuti gymmen erbjuder en unik möjlighet att visa din videoannons upp till 30 sekunder. Med strategiskt placerade skärmar når du träningsentusiaster direkt under deras träningspass, vilket ger hög synlighet och stark påverkan. Perfekt för att fånga uppmärksamheten hos en engagerad och aktiv målgrupp precis där de är som mest mottagliga för ditt budskap.
Media channel

Digitala skärmar utanför gym

Utifrån de största DOOH-publicisterna har vi handplockat skärmar som är belägna i direkt närhet till sveriges största gymanläggningar. Dessa skärmar når träningsentusiaster direkt innan eller efter deras träningspass, vilket ger hög synlighet och stark påverkan. Perfekt för att fånga uppmärksamheten hos en engagerad och aktiv målgrupp precis där de är som mest mottagliga för ditt budskap.
Media channel

Banners på de 10 största träningssajterna

Genom online display ingår annonsering via de 10 största träningssajterna. Dina annonser når träningsentusiaster direkt när de besöker dessa populära sajter, vilket ger hög synlighet och stark påverkan. Denna typ av annonsering driver direkt trafik till din hemsida och är perfekt för att fånga uppmärksamheten hos en engagerad och aktiv målgrupp när de är som mest intresserade av träningsrelaterat innehåll.
Media channel

Media channel

Vad kostar det att annonsera?

Var syns mina annonser?

Hur lång tid tar det att komma igång med en kampanj?

Kan ni hjälpa till med annonsproduktion?

Begär offert

Heading

Citationstecken i marinblå färg med transparent bakgrund.

”Som samarbetspartner och annonsör är det väldigt tacksamt, effektivt och utvecklande att arbeta med Dwise. Med deras spetskompetens och unika erbjudande på marknaden blev de ett självklart val för oss. Vi har speciellt uppskattat deras flexibla och breda variation i paketeringen av kanalval. Sen är de också ett riktigt roligt gäng att arbeta med!"

- Emelie Sundin, Marknadsavdelningen

Live It

Citationstecken i marinblå färg med transparent bakgrund.

”Dwise har utmanat oss i vår programmatiska strategi och fått oss att testa nya ”vägar”, både genom AI och display. Dwise är alltid ute efter att ligga steget före när det gäller marknadsföring och det uppskattar jag. Ett extra plus för den alltid snabba återkopplingen vid frågor och ett tillgängligt team.”

- Maria Bergerbrant, Marketing Manager

Smile Tandvård

Citationstecken i marinblå färg med transparent bakgrund.

"Dwise har imponerat med sin förmåga att förstå våra behov och mål. Deras skräddarsydda strategier har ökat vår synlighet och nått vår målgrupp effektivt med deras djupa kunskap om programmatisk annonsering. Vad som verkligen skiljer Dwise från andra byråer är deras engagemang och tillgänglighet. De är lyhörda för feedback och anpassar strategier för att maximera resultat. Dwise har varit en ovärderlig partner inom digital marknadsföring, och jag rekommenderar dem varmt. Tack för ert fantastiska arbete, Dwise! Ser fram emot vårt fortsatta framgångsrika samarbete."

- Adam Emfeldt, Marknadschef

Torvalla Bil

Välkommen att kontakta oss!

Eller ring oss på 

+46 (0)8-760 80 00
Tack, vi kontaktar dig inom kort
Oops! Något gick fel

Se våra andra kampanjpaket nedan