Podcastannonsering

Vad är podcast?

En podcast (även kallad podd eller poddradio) är en digital ljud- eller videofil som kan strömmas eller laddas ner från internet. Den liknar ett radioprogram, men kan lyssnas till när som helst och var som helst. Podcasts täcker olika ämnen och intressen och lyssnare kan prenumerera på en podcast för att få uppdateringar när nya avsnitt släpps. Podcasts är populära för sin flexibilitet och möjlighet att anpassa innehåll efter intressen och schema. De har också blivit en attraktiv kanal för marknadsföring och reklam.

Fördelar med podcastannonsering

Rikta in dig på rätt målgrupp

Podcastannonsering gör det möjligt för dig som annonsörer att nå ut till din målgrupp med din reklam genom kontextuella styrningar och därmed målgruppsdefinitioner. Genom att kommunicera direkt till rätt människor, ökar du chansen att få dem att lyssna och engagera sig i ditt budskap.

Annonsera i nya och gamla poddavsnitt

Med podcastannonsering kan du annonsera i både nya och gamla poddavsnitt. Det betyder att ditt budskap inte bara når de senaste avsnitten där många engagerade lyssnare finns, utan även i äldre avsnitt som fortfarande genererar exponering.

Hur vi jobbar

Första steget att förstå din affär och målsättningen med din mediekampanj och för det förser du alltså oss med en brief. Utifrån detta ser vi över hur vi kan hjälpa dig med din kommunikation och att nå dina mål oavsett om det är att öka din försäljning eller stärka din varumärkeskännedom.

Medieselektering

När strategin för din kampanj är klar gör vi en medieselektering som matchar din produkt eller tjänst. Vi säkerställer att din reklam når ut till lyssnare som verkligen är intresserade av vad du har att erbjuda.

Köp poddreklam

Att köpa poddreklam är enkelt och smidigt. Vi tar hand om hela processen, allt från att hitta rätt podcast för din målgrupp, till att skapa en engagerande reklam för ditt varumärke. Du behöver inte oroa dig för tekniska detaljer eller komplicerade processer. Vi ser till att din reklam når ut till rätt öron utan några bekymmer.

Utvärdering

Självfallet gör vi en utvärdering av din kampanj och förser dig med en rapport för att du ska få ta del av antal spelningar. Vi kan också stötta med olika studier rörande medvetandet om reklamen - insikter som hjälper dig att anpassa och optimera din marknadsföring för ännu bättre resultat.

Välkommen att kontakta oss!

Tack, vi kontaktar dig inom kort
Oops! Något gick fel

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att annonsera i podcast?

Du kan dra nytta av de tekniker och möjligheter som varje mediekanal har att erbjuda genom träffsäkra kampanjlösningar. Programmatiska möjligheter är det viktigaste verktyget för att uppnå detta.