Mediebyrå Stockholm

Välkommen till oss på Dwise. Vi är en mediebyrå med kontor i Stockholm, men vars kunder är lokaliserade över hela världen. 

Precis som andra mediebyråer är vi specialiserade på att hjälpa företag med kommunikation och varumärkesbyggande genom marknadsföring i kanaler som tex Connected TV, Digital Utomhusreklam, Digitalt ljud (music, podcast och online radio), Online Display och In-game advertising. 

Hur vi jobbar

Våra dagar är fyllda av att sätta upp mediestrategier, skräddarsy mediekampanjer, utvärdera kampanjer och rapportera insikter och resultat till våra kunder. Det som skiljer oss från andra mediebyråer är att vi arbetar med en teknik som heter programmatic. Ett enkelt sätt att förklara programmatic är att det är ett effektivt och smart sätt att köpa media. 

Medieselektering

För att maximera effekten av din reklam och nå din målgrupp på bästa sätt behöver din kampanj synas i rätt mediekanaler. Tack vare vår långa erfarenhet från branschen har vi kompetensen att välja ut de kanaler som passar just ditt varumärke och din kampanj bäst. 

Medieköp

När vi gemensamt beslutat om strategi och mediekanaler genomförs medieköpet, det vill säga att din kampanj publiceras i valda mediekanaler. Dessa kanaler kan vara Connected TV, Digital Utomhusreklam, digitalt ljud såsom poddar, radio eller musik. Självfallet erbjuder vi även displayannonsering och även spännande möjligheter att synas i spel, så kallad In-game advertising. 

Just inom området för digital utomhusreklam, erbjuder vi toppmoderna digitala utomhusskyltar som inte bara ökar din lokala synlighet i hela Stockholms Stad, men också effektivt engagerar din målgrupp där de befinner sig – i det verkliga livet.

Utvärdering

Att kunna mäta och utvärdera sin kampanj är en självklar del av en strategisk marknadsföringsstrategi. Genom att analysera data som konverteringar, försäljning och andra nyckeltal kan vi optimera din kampanj löpande och säkerställa att du får bästa möjliga avkastning på din investering.

Mediekanaler

För att lyckas med din digitala marknadsföring är det viktigt att välja rätt mediekanal och med detta hjälper vi dig. Vi har expertkompentes inom kanaler som Connected TV, digital utomhusannonsering, digital ljudannonsering, Displayannonsering och In-game advertising. 

Välkommen att kontakta oss!

Tack, vi kontaktar dig inom kort
Oops! Något gick fel

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en mediebyrå i Stockholm?

Du kan dra nytta av de tekniker och möjligheter som varje mediekanal har att erbjuda genom träffsäkra kampanjlösningar. Programmatiska möjligheter är det viktigaste verktyget för att uppnå detta.