Därför ska du arbeta med oss

När du anförtror oss på Dwise med att hjälpa dig med din marknadsföring öppnas möjligheten upp för dig att nå ut med innovativa mediekampanjer, laddade med den senaste tekniken till Nordens och världens mest inflytelserika publicister.

Skräddarsydda kampanjer är alltid ett bättre alternativ

Tack vare vår expertis om branschen och våra goda relationer kan vi skräddarsy unika kampanjer, helt anpassade efter dina specifika önskemål, mål och förutsättningar. Vi tror på att god kommunikation och samarbete är grunden till framgång. Vår process inleds därför med ett personligt möte där vi lyssnar in dina tankar och behov. Vi tar oss tid att gå igenom:

  • Dina mål: Vad vill du uppnå med din kampanj? Vi lyssnar på dina ambitioner och strategier, vilket hjälper oss att förstå dina unika behov och utforma en effektiv kampanj.
  • Geografiska mål: Vart vill du att ditt budskap ska nå? Vi skräddarsyr din kampanj för att engagera din målgrupp var de än befinner sig i världen.
  • Val av mediekanal: Har du specifika kanaler i åtanke? Vi har tillgång till en bred portfölj av mediekanaler för att säkerställa optimal exponering.
  • Budskap och innehåll: Vad vill du förmedla? Vår expertis hjälper dig att utforma ditt budskap för att säkerställa maximal effekt.
  • Budget: Oavsett storleken på din budget, liten eller stor, är vi här för att anpassa lösningar som ger bästa möjliga avkastning på din investering.

Spara värdefull tid och maximera effekten av din annonsering med oss

En av de främsta orsakerna till att våra kunder återkommer till oss är att vi spar dem tid. I en snabbt rörlig medievärld förstår vi att varje minut räknas och vi har designat vår tjänst med just det i åtanke. Hur gör vi detta? Jo, vi tar helt enkelt hand om hela kampanjprocessen, från början till slut. Utifrån din breif och vår kompetens skapar vi en strategi som mynnar ut i en skräddarsydd och effektiv kampanjplan. Många av våra kunder upplever vår expertis om branschen och de senaste trenderna som en avlastning för dem i deras dagliga arbete. Detta eftersom de då kan ägna sin tid åt annat än att hålla sig ständigt ajour med den ständigt föränderliga mediebranschen.

När strategi och plan är satt genomför vi medieköpen och tar hand om den dagliga optimeringen av din kampanj.

När kampanjen är avslutad gör vi en grundlig uppföljning och utvärdering av kampanjens resultat och presenterar dessa för dig på ett överskådligt sätt, för att du ska kunna ta snabba och informerade beslut utan att behöva plöja igenom komplicerade data.

Då vi även erbjuder annonsproduktion för samtliga mediekanaler kan du även här spara värdefull tid eftersom behovet av att engagera flera byråer för olika kanaler försvinner.

Flexiblare budget tack vare digitaliseringen

Vi på Dwise vill att du ska känna att din budget inte är ett hinder för att skapa effektiva mediakampanjer.

Med den senaste teknikens framsteg har mediakanaler som TV, utomhusreklam och musik- och podcastplattformar blivit allt mer digitala, vilket också påverkat investeringströskeln. Detta innebär alltså att vi kan erbjuda dig att nå ut med ditt budskap med en budget som är anpassad efter just dina behov.

När vi talar om att det är enklare att komma igång med de stora mediakanalerna, är det för att digitaliseringen har förändrat spelplanen. Förr var det budgetkrävande att till exempel synas i TV eller på utomhusskyltar, men med dagens digitala teknik har detta förändrats och fler annonsörer nu kan synas i dessa stora kanaler, men till en kostnad som är mer anpassad efter deras budget.

Välkommen att kontakta oss!

Vi berättar gärna mer om våra kampanjer
Tack, vi kontaktar dig inom kort
Oops! Något gick fel